**Mixtape!** Solid Radio - Roots Mixup
Så var det dags igen för ett nytt purfärskt Solid mixtape! Denna gång är det roots från det senaste året som får tillfälle och skina. Säljs här för endast 6 Euros som blir ca 55 spänn i svenska riksdaler räknat. OBS! Det kommer komma en roots-CD till inom kort och då kommer man kunna köpa båda två för endast 10 Euros (90 spänn). Solid Radio - Roots Mixup 1 01. Intro - Tony Rebel 02. Take Care Of Yourself - Tony Rebel 03. Ancient Memories - Luciano 04. Mi Chalwa - Jah Mason 05. Can't Stop Me - Anthony B 06. From The Realms - Zahair 07. Interlude - Queen Ifrica & Utan Green 08. Heading To The Top - Utan Green 09. Rasta Should Be Deeper - Junior Kelly 10. Higher - Chuck Fenda <<<< Exclusive Roots Tonic Preview! 11. Leaders Let The People Down - Capleton 12. Got To Be Conscious - Elijah Prophet 13. When Mi Rise It - Lutan Fyah 14. Don't Wait Too Long - Chezidek 15. Only Jah Can Save The Day - Bushman 16. My Life - Warrior King 17. Hail Rastafari - Morgan Heritage 18. Do Good - Junior Kelly 19. Inna Dem Ting Deh - Morgan Heritage 20. Love her Forever - Turbulence 21. Love Is Amazing - Jah Mason 22. Superior - Gentleman 23. Lusting At The World - Lutan Fyah 24. Tell Me - Luciano 25. What A Life - Chezidek 26. Dem Story - Junior Kelly 27. I Swear - Chuck Fenda 28. Living In Love - I Wayne 29. Lonely - Bascom X 30. Mortal Man - Sizzla & Thriller U 31. Farmer Man - Bascom X 32. Jah By My Side - Capleton 33. Silent Rivers - Ras Shiloh 34. Now And Then - Luciano 35. Rainy Days - Gentleman 36. Longing For - Jah Cure 37. Be Strong - Sizzla 38. Intoxication - Gentleman 39. Footprints - T.O.K 40. Don't Blame Me - Ultimate Shines 41. Free - Sizzla 42. Congo Man - Jah Cure 43. Hail The King - Fantan Mojah 44. Strong Decision - Natural Black 45. Strive - Luciano 46. Losing Themself - Lutan Fyah 47. Save My Soul - Junior Kelly Bless! //Solid Crew
www.looptroop.nu/solid | klubbsolid@gmail.com
|